bestyrelse hedeagerJeg deltager gerne i gårdråd og gårdbestyrelse.

Gårdbestyrelser eller gårdråd arbejder typisk hovedsageligt med strategiske mål for ejendommen/virksomheden.

Du skal vælge at have en gårdbestyrelse hvis du ønsker:
- Sparring
- Faglige diskussioner
- Strategiske overvejelser
- Koordinering af besluttede tiltag
- Målrettet udvikling af virksomheden
- Evaluering af de opnåede resultater

Det er vigtigt, at det styrker dit beslutningsniveau på det strategiske plan, så dine mål og ikke mindst indfrielsen af målene er synlige.

Ofte planlægges en møderække over et helt kalenderår, hvor virksomshedsejeren/landmanden/lederen og et udvalg af relevante personer deltager.

Ægtefæller, medarbejdere, bankforbindelser, virksomhedsledere fra andre eller samme erhverv, kan med fordel indgå i bestyrelsen
Man kan med fordel indkalde specifikke fagpersoner efter behov afhængig af hvilke strategiske beslutninger, der er tale om.

I dag hvor landbrug oftest er virksomheder med meget stor omsætning, er det vigtigt at ejeren/lederen får den nødvendige sparring.

Man kan ikke vide alt og det er for at sikre at beslutninger altid træffes på højeste vidensniveau at man har en bestyrelse/et gårdråd.

Arbejdet kan foregå på mange planer med såvel faglige som personlige.

Der er oftest tale om strategiske mål og der er ofte enten tilknyttet fagkonsulenter eller udefrakommende eksperter efter behov.

Det handler jo om, at løfte din virksomhed op i en ”superligaen” på såvel de strategiske beslutninger som den praktiske implementering og opfølgning.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om dine muligheder.